Zanimljivi linkovi

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA OTOČCA

Turističke informacije Grada Otočca i Gacke – turistička ponuda, događanja…

ISTRIA-BIKE.COM

PRUGA PARENZANA -Trasa nekadašnje pruge Parenzane pretvorena je u pravu atrakciju za pješake i bicikliste! Prolazeći bar dijelom njene 78 km duge trase, oduševit će vas njeni tuneli, mostovi i vijadukti, ali i lijepe šume, a u sjećanju će vam zasigurno ostati i pitoreskni gradići na brežuljcima među čijim zidinama možete kušati vrhunske gurmanske specijalitete Istre!

PEDALA.HR

Projekt Pedala.hr započeo je 2000. godine kao ideja Roberta Rigo i Gojka Grubora da putem weba bicikliste upoznaju s mjestima i rutama pogodnim za uživanje u biciklizmu. S vremenom web je polako rastao do današnjih dana, ali je i dalje zadržao svoj osnovni ciljem; pružiti informaciju i inspiraciju gdje otići biciklom, uživati u prirodi, upoznati nove krajeve i ljude i slijedeći dan se probuditi s osmjehom na licu

USR KEWOJEB – UDRUGA SVESTRANIH REKREATIVACA

S obzirom na to da smo kronično ovisni o bauljanju po prirodi i kojekakvim vukojebinama, na raznorazne načine (hodanje, bicikliranje, penjanje, puzanje, veslanje, a neki i skakanje iz aviona), i na to da imamo već dosta toga u nogama, a ponekad i rukama, odlučili smo se predstaviti svekolikom puku s ciljem da upoznamo sličnomišljenike i ponekad zagibamo sa istima.

KLUB KOTURAŠA JASTREBARSKO

Sto i jednu ali vrijednu godinu nakon osnutka Hrvatskog kluba koturaša u Jastrebarskom, osnovan je Klub koturaša Jastrebarsko. Ideja se dugo motala po glavama nekolicine lokalnih zaljubljenika u brdsko biciklarenje, i 24. rujna 2003. godine osnovan je drugi gradski biciklistički klub.

 

BIKER

Biciklistički magazin.

BIKEMAP.NET

Your bike routes online.

BICIKL-PORTAL

Bicikli svih vrsta i modela, pronađite model bicikla za sebe.

MOUNTAIN BIKING

Od A do Z u brdskom biciklizmu.

bike_hr

Bike.hr je najveća specijalizirana web trgovina bicikala, dijelova i prateće opreme u Hrvatskoj. Pokrenuo ga je tim koji stoji iza fitness.com.hr-a, vodećeg fitness portala u Hrvatskoj. Kroz godine rada na popularizaciji aktivnog i zdravog života te desetke tisuća educiranih čitatelja, članova i kupaca, odlučili smo napraviti korak i kročiti u svijet biciklizma. Od samog početka bike.hr je bio izgrađen da bude najbolji i najveći, a pripremaju i cijeli niz inovacija kojim će unaprijediti tržište biciklizma u Hrvatskoj!