BK Barkan – vrijednosti

Stručnost

Stalnim usvajanjem novih znanja i razvojem vrhunske stručnosti, BK Barkan-Otočac razvija cjelovite projektne ideje temeljene na principima održivom razvoja.

Rad

Rad je jamstvo uspjeha, kojim se dugoročno stvara dodatna vrijednost za članove Kluba. Svaka aktivnost Kluba treba biti obavljena prema najvišim standardima kvalitete i u skladu s najboljim praksama.

Timski duh

Ujedinjavanjem individualnih kvaliteta naših članova ostvarujemo višestruko bolje rezultate nego što bismo ih mogli ostvariti kao skupina pojedinaca. Barkanov timski duh omogućuje svakome članu ostvarenje punog osobnog i stručnog potencijala.

Briga za članove

Sve aktivnosti Kluba usredotočene su na zadovoljstvo članova, njihovu međusobnu povezanost, razvijanje timskog duha i zadovoljenje sportskih i rekreativnih potreba naših članova.

Pouzdanost

Mi u Klubu ispunjavamo preuzete obveze, kontinuirano unapređujemo standarde kvalitete i osobnim pristupom poslu stvaramo pouzdana rješenja za svoje članove.

Odgovornost

Proaktivnim i odgovornim pristupom svakoj pojedinoj aktivnosti nastojimo unaprijediti svoje rezultate i širu okolinu.

Otvoreno i prijateljsko komuniciranje

U Klubu gradimo poticajnu sportsku okolinu, temeljenu na međusobnom poštivanju i uvažavanju rezultata svakog pojedinca. Na ovaj način, uza zadovoljstvo članova, u širem okruženju povjerenja i suradnje, pozicioniramo Klub kao proaktivnog člana društvene zajednice.

Pobjednički duh

Želimo biti najbolji u onome što radimo. Izazove prihvaćamo s pozitivnim stavom, kao priliku da naučimo nešto novo i uvedemo promjene nabolje.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s