ODVOŽENA 9. XC UTRKA PODBADANJ 2010.

Posted: 27. svibnja 2010. in UTRKE - gdje smo sudjelovali
23.05.2010.
U zaleđu Crikvenice 180 brdskih biciklista odvozilo je olimpic cross-country utrku gdje je pobijedio Slovenac Matjaž Budin, dok je Đani Simičić potvrdio prvo mjesto u Kupu Hrvatske.
Treća utrka za kup Hrvatske, 9.utrka XC Podbadanj 2010 održala se na biciklističkoj stazi u zaleđu Crikvenice na području Kamenjaka u nedjelju 23. svibnja.
Od predprijavljenih 185, na utrci je nastupilo 180 vozača i to iz Hrvatske, Slovenije, Italije, a iz Bosne i Hercegovine su došla tri vozača BBK Finish iz Zenice.
 
U kategoriji Elite vozilo se sedam krugova po pet tisuća metara, ukupno 35.000 metara. Najbolji vozač utrke bio je opet iz inozemstva, ovaj put to je bio Matjaž Budin iz kluba MBK Orbea, Črni Vrh s vremenom 1:49:01. Najbolji hrvatski vozač bio je Đani Simčić iz BGK Tuškanac iz Zagreba čime je potvrdio svoje prvo mjesto u kategoriji Elite u Kupu Hrvatske, treće mjesto je zauzeo Pavao Roset iz BK Kalorija. U kategoriji Elite mlađi od 23 godine najbolji je bio Sanjin Sirotć iz BK Buzet s vremenom 2:01:16, drugi Milo Pilski iz BGK Tuškanac, treći je završio domaći Marko Jerković iz BK Crikvenica. Žene su vozile četiri kruga po pet tisuća metara, ukupno 20 kilometara. Od natjecateljica u kategoriji Elite prve tri najbrže bile su biciklistice iz BK Istra Pazin, Andrea Kiršić je osvojila prvo mjesto s vremenom  1:14:36, druga je Antonela Ferenčić, a treća Iva Božac. Od juniora najbrži je bio Robi Šujević iz BK Istra-bike s vremenom 1:22:37. Utrku su vozili i veterani te početnici i kadeti.

Rezultati Barkanovaca:
Florijan Žegarac, KADETI, 8. mjesto
Hrvoje Mudrovčić, Master A, 8. mjesto
Josip Kraljić, rekreativci, 11. mjesto
 
 
 
Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s