MAPE ODLAZE ŠIROM SVIJETA

Posted: 26. rujna 2009. in KLUBSKE AKTIVNOSTI
Mapa s dvije biciklističke karte BK BARKAN – karta Barkanove staze i karta nove staze Tri jezera
Učionica Škole stranih jezika ARANEA u Opatiji, u slobodnom terminu služi za planiranje i iscrtavanje biciklističkih karata za aktivnosti treninga Barkanovaca te za vožnju maratona. Isto tako ovaj prostor poslužio je i za slaganje mape karata biciklističkih staza Grada Otočca.
Barkanovci vole pričati o svom matičnom klubu i s ponosom nose njegov dres, te ga na taj način rado promoviraju i van granica Lijepe naše. Andrej i Vladimir su odmor, nakon odvoženog maratona dok ne voze “punom snagom”, iskoristili za promociju NOVE MAPE biciklističkih karata, te posjetili nekoliko turističkih zajednica od Matulja do Lovrana, kao i mnoge turističke agencije. Obišli smo tako i biciklistički dućan KOLESAR u Ilirskoj Bistrici, u kojem nas je vlasnik naš prijatelj i biciklist Boris Fabec dočekao i rado pogledao prezentirane karte, te ih smjestio na pult pokraj ostalog promotivnog materijala.
 

Po povratku iz Bistrice, obišli smo mnoge turističkie agencij Opatijske Rivijere gdje nam je također dozvoljeno postaviti naše MAPE. Vlasnici i djelatnici rado su nas primili te smo im, na nama svojstven način, pokušali prezentirati kartu i njen sadržaj, našto su mnogi bili oduševljeni, s komentarom, da je ovog ljeta bilo dosta upita mladih turista, gdje iznajmiti bicikle i voziti po upravo ovakvim destinacijama kao što je Gacka.
Veliki broj turista koji ulaze u Internet-Caffe-ARANEA, također nađu MAPU, koja ih dočeka na radnom stolu kompjutera. Pa su tako MAPE već otišle u Njemačku, Kanadu, Italiju, Nizozemsku, Francusku, Australiju i širom svijeta. Uglavnom su to naši ljudi, koji žele dok su na godišnjem odmoru u Hrvatskoj, doznati i pokupiti što je moguće više informacija i raznog materijala o Lijepoj našoj i tako prenijeti ostalima koji imaju namjeru posjetiti Hrvatsku. Tako je jedan naš Kanađanin “trećeg koljena” iz Krivog Puta, čitavši PUT VODE I KRŠA, spustio suzu.
 

U tim dirljivim trenucima shvatiš i još više spoznaješ koliko smo sretni da živimo u najljepšoj zemlji na svijetu, najbogatijom prirodnim ljepotama kroz koje možeš nesmetano biciklirati kako neoznačenim tako i označenim biciklističkim stazama.
Vladimir Florijan
Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s