BARKANOVCI NA BICIKLIJADI U ZAVIČAJU BAJKI

Posted: 7. rujna 2009. in UTRKE - gdje smo sudjelovali
Ogulin, 06.09.2009.
Povodom Dana Grada Ogulina, BK Babaroge je organizirao biciklijadu koja je okupila sudionike od Slavonskog Broda, Zagreba, Rijeke, Otočca, Josipdola, Crikvenice, Umaga i sada već neizostavnog dvojca iz Opatije. Barkanovci Cija, Jojo, Hrvoje, Vlado i Andrej, stigli su među prvima dok se do starta koji je počeo u 14 h, skupilo stotinjak biciklista željnih vožnje.
 
 
Nakon starta ispred Frankopanske kule biciklisti su krenuli stazom nazvanom "Tri jezera" obišavši tako jezera Bukovnik, Sabljaci i Šmitovo te izvora Rupečica. Sve je to "pratio" impozantni Klek, kojeg se moglo vidjeti sa gotovo cijele rute. Rijetko viđena ljepota zasjenila je  nezadovoljstvo većeg broja biciklista samim načinom kretanja biciklista. Organizatoru sve čestitke na organizaciji od dočeka, pratnje, signalizacije, a naročito na druženju nakon biciklijade. Staza, koja nije bila zahtjevna, a obzirom na veliki odaziv, trebala je biti podjeljena na dužu i kraću. Tako dok su brži i nabrijaniji biciklisti odvozili dio zadane rute, morali su čekati zaostale sudionike i do desetak minuta.
 
Prilikom  plaćanja  kotizacije organizator nas je počastio majicom, a na trasi krafnama i voćem. Druženje se nastavilo u parku Frankopanske kule uz savršeni ručak, a atmosferu je podgrijavao nastup lokalne grupe "Džinfis". Unatoč dobroj atmosferi, zalaskom sunca društvo se počelo razilaziti i povlačiti u zatvorene prostore, pa je i dio Barkanovaca završio u Vrbovskom. Nestrpljivi Andrej, da bi vidjeli najnoviji album "FOTKE",  ponio je sa sobom svoj notebook, pa smo tako odmah napravili i analizu danas učinjenog i doživljenog. Zaključak ekipe je da smo bili sudionici biciklijade u lijepom gradu, u dobrom društvu, sa odličnim domaćinima uz iskrene male primjedbe i čestsitke i obećanje, da se vidimo i slijedeće godine.
 

Mada su mnogi najavili da ovom biciklijadom zatvaraju sezonu bicikliranja, mi im poručujemo neka voze, biciklirati se uistinu može uvijek.
Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s