BARKANOVCI-PUSTOLOVI PRIPREMAJU SE ZA NOVU AVANTURU

Posted: 10. kolovoza 2009. in KLUBSKE AKTIVNOSTI
Ičići, 09.08.2009.
 

Nakon odvožene Kvarnerske rapsodije, pustolovi ne miruju, već se pripremaju za novu avanturu – Istarsku biciklističku simfoniju. Svakodnevno se voze poznate nam destinacije od 50-100 km, a danas su nam se trebali pridružili i gosti iz SLO, Ilirske Bistrice, no stigao je samo naš stari znanac, Boris. Andrej i Boris startali su iz Voloskog, a Robi im se pridružio u Opatiji, nakon što je Andrej zamjenio po drugi put probušenu gumu. Odrađuju se visinske pripreme na Učkarskoj dužoj stazi, pa je i danas odpedalirano 60 km, na stazi poznatoj po vožnji MTB UČKA MARATON, dok sam se ja pridružio znatno kasnije u Veprincu.
 
Nakon višesatnog druženja uz pedaliranje i neizbježno krpanje guma po ovim terenima,
 

s Borisom smo nastavili druženje u RIBARSKOJ KONOBI na rivi u marini Ičići do kasnih sati, tako da je trening djelomično upotpunjen i noćnom vožnjom . Razmjenjivala su se zanimljiva iskustva, a “pali” su i dobri prijedlozi za nastavak biciklističke suradnje na raznim nivoima pa tako i ovim "sjedećim".
Za razliku od Barkanovaca, koji u Sloveniju odlaze i vraćaju se na svojim biciklima, Boris je ovaj put, zbog druženja u konobi, došao s biciklom, ali u autu te je obećao da idući put stiže na biciklu.
Pozdrav!
Barkanovci-pustolovi
Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s