ČETIRI NABRIJANA BARKANOVCA ODVOZILI 4. MTB UČKA MARATON

Posted: 27. srpnja 2009. in UTRKE - gdje smo sudjelovali
Lovran, 26.07.2009.
 
Gotovo da nema biciklijade na kojoj nema barem jednog Barkanovca. To se putuje, prevaljuju kilometri, ništa im nije teško, samo da se dođe, sudjeluje, a ima i onih koje ne zaobilaze ni pobjednička postolja. Pa je tako i danas u svojoj kategoriji Hrvoje Mudrovčić osvojio 2. mjesto. 
 

Lijepo je sudjelovati na takvim manifestacijama. Sklapaju se tu poznanstva, razmjenjuju iskustva, a o zračenju pozitivne energije da se i ne govori. Andrej i ja smo danas bili promatrači s našim fotićima, raskošnog  4. biciklističkog maratona po obroncima Učke u organizaciji BBK MARUN-Lovran.
 

Četiri nabrijana i istrenirana biciklista Jojo, Krešo, Darko i Hrvoje dokazali su danas da im ne nedostaje iskustva, da su spremni savladati stazu kao što je ova danas vožena. Iako su vozili kraću dionicu zahtjevni spust bio je zajednički i na njemu su danas padali mnogi. BARKANOVCI su dobrom tehnikom bez problema svladati spust do kraja. Nakon "obavljenog posla" gotovo svi sudionici su na tren završili u moru jer se jedino tamo moglo naći potrebno osvježenje, sprati silna prašina koja ih je cijelom stazom pratila. Netko je prao znoj, a bilo je i onih koji su prali krvave laktove i koljena.
 
Sve u svemu nakon manjih nezgoda sve je dobro završilo za 170 sudionika iz cijele Hrvatske te gostiju iz Italije, Slovenije, a našao se tu i stari poznanik čak iz Belgije. Nakon ručka na trgu BOĆARIJE, obavljeno je proglašenje pobjednika te su uručene nagrade po kategorijama, a potom smo sa našim prijateljima kojima se priružilo i društvo iz BK CRIKVENICE krenuli na sladoled. Barkanovci su spremili "izmučene bicikle", a netko si je pripremio i jastučić za put.
 

Sretni i zadovoljni napustili su Lovran teži za još jedno odličje.
Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s