EKO-ETNO ’09

Posted: 26. srpnja 2009. in KLUBSKE AKTIVNOSTI
25.07.2009.
 
‘UTAKMICA’ ZA NAJBOLJI KOTLIĆ
održana je već tradicionalno u Gradskom parku u Otočcu pod nazivom Eko-Etno.
 
 
Izbornik Barkanovaca, Marijan Marić, složio je postav i za ovu ‘neobičnu’ utrku, s ‘kapetanom’ ekipe za (naj)kotlić – Zavom, glavnim kuharom. Pomoćno ‘osoblje’, kušače, poslužitelje i ostalo činili su: Marijan Marić, Božidar Cvjetičanin, Irena Banić, Elvis Francetić, Krešimir Devčić, Frana Lokas, Damir Božičević, Florijan Žegarac, David Miškulin, Damir Cvitković, Marijan Kranjčević, Hrvoje Mudrovčić, Josip Kraljić, Darko Ružić. Mladen Vidmar – Zubo za ovu je ‘utrku’ izradio vrlo uočljiv i zanimljiv natpis.
 

 
Već sama priprema kotlića i miomirisi koji su se iz njega širili privukla je mnoštvo znatiželjnika, koji ipak do samoga kraja nisu uspili otkriti koji je to tajni sastojak naš glavni kuhar dodao u ključnom trenutku, zbog kojega je kotlić ‘planuo’ u trenu. Naravno, kako je ‘Barkanov kotlić od divljači’  serviran uz optimalno rashlađenu travaricu od 7 trava skupljenih na Humcu, ovaj gastro užitak je bio potpun.
 
 
Osvojivši utješnu nagradu – set za roštilj (kojemu se posebno obradovao Elvis!) konstatiramo da iduće godine kuhamo duplu količinu, do tada testiramo i dorađujemo recepturu, a vrlo skoro spremamo se isprobati kvalitetu osvojene ‘roštilj garniture’ i ovaj put uz podršku naših stalnih sponzora:
 
  

 
 
Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s